OneOpinion logo
Inloggen voor leden Meld u nu aan Over ons Contact opnemen Algemene voorwaarden Privacybeleid Kies uw land

Over OneOpinion

Wij hebben een duidelijke missie: het delen van uw meningen en het verdienen van geld gemakkelijk maken.

Het via enquêtes verzamelen van de mening van consumenten ligt ten grondslag aan veel van de producten en diensten die dagelijks worden gebruikt! De leden van OneOpinion hebben honderdduizenden online enquêtes beantwoord en zo invloed uitgeoefend op de manier hoe bedrijven hun merken creëren en verbeteren, en hoe ze belangrijke zakelijke beslissingen nemen.

Bij ons komen de behoeften van onze leden op de eerste plaats, daar zetten wij ons voor in. We waarderen de tijd en medewerking van iedereen die deelneemt aan onze enquêtes. We werken er hard aan om het zo eenvoudig mogelijk voor u te maken om interessante enquêtemogelijkheden te hebben, beloningen te verdienen en snel uitbetaald te worden.

De oprichters

Hugh Davis

Medeoprichter

hugh@oneopinion.com

Keith richtte OneOpinion op in 2011 met als eenvoudige visie het creëren van de beste enquêtewebsite die er is. Als hij niet bezig is te verzekeren dat onze leden altijd met respect en zorg worden behandeld, traint hij voor de triatlon.

Keith Price

Medeoprichter

keith@oneopinion.com

Keith richtte OneOpinion op in 2011 met het idee een online enquêtebureau te starten waarop leden kunnen vertrouwen. Daarom zoekt hij altijd manieren om de ervaring van leden bij OneOpinion te verbeteren. Als het aan hem lag, was het kantoor van OneOpinion op een boot!

Recente commentaren van leden

Dit is waarom OneOpinion anders is dan andere enquêtesites ...

Snelle beloningen

Niet meer wachten! Nadat u de enquête hebt voltooid, worden er direct punten toegevoegd aan uw account. En er zijn veel goede manieren om de punten te gebruiken, waaronder PayPal en cadeaukaarten van Visa voor snelle betaling.

Eerlijkheid

Elke keer als u van ons hoort, wordt uitgelegd wat nodig is, hoeveel tijd het kost en hoeveel u eraan verdient. Als tegenprestatie verwachten wij dat onze leden de tijd nemen om de enquêtes eerlijk en weloverwogen in te vullen – een win-winsituatie.

Service 24/7

Wij vinden het heel belangrijk om goed voor onze leden te zorgen! Als u ooit een antwoord nodig hebt, willen we graag van u horen. Het team van onze ledenservice staat altijd klaar om te helpen, ongeacht de dag of het tijdstip.

Het team

Julee F.

Julee zet zich met hart en ziel in om ervoor te zorgen dat leden de beste ervaring hebben bij OneOpinion. Ze wil de leden ervan verzekeren dat ze eerlijk behandeld worden, het gevoel hebben dat ze belangrijk zijn en trots dat ze deel uitmaken van de OneOpinion-community. Afgezien van de ervaring van leden heeft ze het momenteel druk met het proeven van hetgeen de verschillende maaltijdservices te bieden hebben. Wanneer ze niet kookt, reist Julee graag of zingt ze karaoke. Haar standaard karaoke-song is 'Love will keep us together' van Captain & Tenille.

Favoriete pizza? Pepperoni en jalapeños

Marie P.

Marie vindt het heerlijk om dagelijks met klanten te werken, vooral per telefoon. Haar favoriete jaargetijde is de zomer, want dan kan ze op de fiets naar het werk.

Favoriete pizza? Hawaï

Todd B.

Todd staat bekend als de "Jack of All Trades" at OneOpinion. Whether he’s organizing a team bonding activity or programming a survey, he does it all! His favorite hobby is preparing his derby car for the next demolition derby.

Favoriete pizza? Pepperoni en champignons

Cassie P.

Cassie beheert het technologieschema voor OneOpinion en zorgt ervoor dat leden de beste gebruikerservaring wordt geboden als ze onze website en community bezoeken. In haar vrije tijd bakt Cassie graag koekjes met haar 5 kleinkinderen. Zij en haar echtgenoot zijn dol op wandelen, vooral door de nationale parken van de VS. Ze gaan graag kamperen zodat ze af en toe onbereikbaar zijn voor de rest van de wereld.

Favoriet pizzabeleg: Pepperoni (met een beetje kaas)

Alex P.

Alex ziet OneOpinion-leden als een doos kleurpotloden. Ze zijn allemaal verschillend, maar breng ze samen en je hebt een regenboog! Hij blinkt niet uit in het maken van ballondieren, of zelfs maar het gewoon vastknopen van ballons, maar hij doet zijn best dit te verbeteren.

Favoriete pizza? Buffalo-kip; elke dag, de hele dag

Jennifer L.

Jennifer zorgt voor kwaliteitsservice en transparantie voor onze leden. Ze houdt van een uitdaging en blinkt uit in het geduldig oplossen van problemen. Thuis bakt ze overheerlijke verwennerijen en blijft ze graag actief.

Favoriete pizza? Buffalo-kip

Sid S.

Sid is OneOpinions digitale goeroe met groot talent voor user-interface en ontwerp. Hij is bijzonder goed in het verwerkelijken van ideeën. Als tech-nerd informeert Sid het team over de nieuwste gadgets en trends. Iedereen bij OneOpinion heeft hem al verslagen bij de wekelijkse FitBit-wedstrijd.

Favoriete pizza? Chicago extra dik

Brenda M.

Brenda is het marketinggenie van OneOpinion. Zonder haar haarscherpe ideeën en inzicht zou OneOpinion er vandaag anders uitzien. Ze weet hoe ze het cirkeltje rond krijgt – en dat niet alleen in marketing. Kijk uit voor haar op de tennisbaan, ze heeft een gevaarlijke serve die ze graag gebruikt!

Favoriete pizza? Spinazie en artisjok

Aileen C.

Aileen is de "social butterfly" at OneOpinion. She comes up with fun and engaging Facebook posts for the OneOpinion page. If she’s not hash-tagging and tweeting, she’s probably drinking a pumpkin spiced latte or blasting Taylor Swift in her apartment.

Favoriete pizza? Vegetarisch of kip met pesto

Cameron S.

Cameron werkt achter de schermen bij OneOpinion. Hij werkt in het technologieteam en zorgt voor kwaliteit en gemak wanneer onze leden enquêtes doen. Op school programmeerde en ontwierp hij zijn eigen computer adventure game.

Favoriete pizza? Chicken bacon ranch

Kelly O.

Kelly's favoriete vraag aan leden is wat hun favoriete sportteam is (voor haar zijn dat de Cleveland Cavaliers). Van nature competitief en altijd klaar om de uitdaging aan te gaan bij OneOpinion – of het nu gaat om leden langer vasthouden of Angie verslaan bij een vriendelijk potje tafeltennis.

Favoriete pizza? Pepperoni

Zack B.

Zack is het creatieve meesterbrein achter de branding bij OneOpinion. Hij heeft oog voor goed ontwerp en vindt steeds manieren om de look, feel en gebruikerservaring op OneOpinion.com te verbeteren. In zijn vrije tijd rent hij graag met zijn puppy Roxy en 's winters bindt hij de ski's onder.

Favoriete pizza? Ik hou het eenvoudig: tomaat en basilicum

Lisa F.

Lisa beheert de kas van OneOpinion. Zonder haar zouden rekeningen onbetaald blijven en onze leden niet zo goed beloond worden. Volgens haar is het leven mooier aan het water en kan alles genezen met wat "Vitamin Sea!"

Favoriete pizza? Broccoli en kip

Kevin L.

Kevin is een ervaren softwareontwikkelaar en leidt het technologieteam bij OneOpinion. Wij denken soms dat hij met z'n ogen dicht kan programmeren als het moet, zo goed is hij!

Favoriete pizza? Pepperoni

Angie C.

Angie kwam bij OneOpinion toen ze nog op school zat en we zijn blij dat ze bij het team is blijven hangen! Ze is een fantastische multitasker – een fulltime student, actief op de campus en toegewijd aan onze ledenservice.

Favoriete pizza? Margherita

Neil B.

Neil werkt met het technologieteam om de beloningen van de leden bij te houden en ze in realtime te betalen. Hij is een echte reisfanaat; niet te stoppen dus! Maar hij komt altijd terug en deelt fantastische verhalen en prachtige foto's met het team.

Favoriete pizza? Margherita

U kunt ons bereiken op +1 (800) 651-8794.

We staan altijd tot uw beschikking.

Als u vragen of suggesties hebt, neem dan contact op met iemand van ons team. Bel het gratis nummer, stuur een e-mail, of ga naar Facebook; de keuze is aan u.